GLENN'S DINER & DELICATESSE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 698 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Glenn's Diner & Delicatesse. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 21:35 De bezorger zij dat de saus was gelekt maar alles zat onder, gaten in de bakjes zelfs de sambalbakjes waren open. Ik ben van mening dst de hele bestelling was gevallen. En qua smaak deze viel tegen terwijl wij vaker hier besteld hadden en dat was oke
9 mei 2024 om 21:43 Saoto soep heerlijk maar moest ruim 1,5 uur erop wachten. Drukke dag dat wel, maar de soep was gelukkig nog warm en lekker
8 mei 2024 om 21:46 Ik kan geen 120mins invoeren, maar zolang duurde het voor het eten kwam. Vervolgens is het 1 grote glijpartij met de bakjes en folies. Alles zat onder de saus en plak. Het eten was wel lekker maar de voorpret heeft een hoop verpest.
7 mei 2024 om 20:50 Roti kip besteld helaas tov voorgaande keren nu bijna geen kip en wat er in zat waren kruimels
5 mei 2024 om 19:43 Top en klantvriendelijke bezorging Aanrader: SAOTO SOEP... Heerlijk! Verschillend gegeten bij Glenn's Diner se afgelopen jaren. Alles is wel lekker Bedankt Glenn's Diner
4 mei 2024 om 20:24 Perfect geleverd, precies op tijd
29 apr 2024 om 11:18 Eten is altijd heerlijk. Zou na 45 minuten worden bezorgd, maar dit werd 1 uur en 45 min! Onacceptabel.
28 apr 2024 om 20:27 2 uur op me eten gewacht!
27 apr 2024 om 21:42 30 minuten te laat, geen bestelde kroepoek! Smaak bami en roti fantastisch
27 apr 2024 om 20:37 Geen trek meer tien het kwam.. Had ondertussen me brood al gesmeerd
21 apr 2024 om 20:13 Uitstekend
21 apr 2024 om 20:03 Super lekkere vegetarische roti met tempeh!! Bestelling kwam een half uur te laat, maar daar werd netjes excuses voor aangeboden.